TARLADAN SOFRAYA – SİZİN İÇİN ÖZEL ÜRETİM
Natürel Sızma
Soğuk Sıkım
Özel Hasat
Özel Hazırlanmış Ürün
Ürünlerimizden Seçmeler
SOGUK SIKIM ERKEN HASAT – ÖZEL ÜRETİM – SEÇKİN ÜRÜNLER
ZEYTİN YAGI ÇEŞİTLERİ –

Mevsiminde bahçelerimizde topladığımız domateslerimizi tamamen hijyenik koşullarda hazırlayarak,güneşte kurutma yöntemiyle doğal salçalar üretiyoruz.

Mevsiminde bahçelerimizden toplanan bamya kurularımız güneşte kurutma yöntemine tabi tutulur. Yüksek mineral ve vitamin içeriğine sahip Kuru bamyalarımızın 1 Dizisi yaklaşık 3-4 kg yaş bamyadan elde edilir. 1 Dizi Bamya Kurusu 150-160 Adet ve 40 grama tekabül eder.
Bamya tohumunda B grubu vitaminleri ile kalsiyum, demir ve çinko gibi mineraller bol miktarda yer alır.
ZEYTİNYAĞLI BAMYA TARİFİ
Tencereye zeytinyağını alıp soğanları ve sarımsakları kavurun. Ardından salça ve domatesi ekleyin, biraz daha kavurun. Kabuklarını soyduktan sonra küp küp doğramış olduğunuz domatesleri de ekleyin ve kavurmaya devam edin. Son olarak bamyaları beklettiğiniz limon suyuyla birlikte tencereye ekleyin. Tuzunu ve şekerini ilave ettikten sonra üstüne sıcak suyu ekleyip hafifçe karıştırın ve tencerenin kapağını kapatın.

Mevsiminde topladığımız üzümlerimizin tamamen hijyenik koşullarda hazırlanması ile elde edilen kuru çekirdeksiz üzümlerimiz.

Özenle hazırlanan organik cennet elması kurularımız.

Mevsiminde topladığımız biberlerimizin tamamen hijyenik koşullarda hazırlanması ile elde edilen dolmalık biber kurularımız.

Mevsiminde bahçelerimizde topladığımız domateslerimizi tamamen hijyenik koşullarda hazırlayarak,güneşte kurutma yöntemiyle doğal salçalar üretiyoruz.

- Zeytinlerin ekim-kasım aylarında, henüz yeşilken toplanmasıyla elde edilen %100 natürel sızma zeytinyağıdır.
- 2022-2023 hasat yılına aittir.
- Zeytinlerin zedelenmeden elle ve dal sarsıcılarla, zarar görmeden titizlikle toplanıp, aynı gün içinde sıkılmasıyla elde edilmiştir.
- Fenolik bileşikler açısından zengin, aroma ve koku bakımından nefaseti yüksek zeytinyağıdır.
- Yüksek oranda polifenol ve antioksidan içermesi sebebiyle çiğ olarak tüketilmesi tavsiye edilir.
- Soğuk sıkım yöntemiyle maksimum 24°C sıcaklıkta üretilmiştir.
- Soğukta donabilir. Çözüldükten sonra kalitesi değişmez.
- Serbest yağ asitliği değeri maksimum %0,5’dir.
Ambalaj: Özel tasarımlı şişe ya da teneke kutu
Ağırlık: 0.25 lt., 0.5 lt., 0.750 lt, 1 lt., 2 lt. veya 5 lt.
Menşei: Türkiye
SYA Oranı: %0.3
Hasat Zamanı: Ağustos-Eylül 2022
Tavsiye Edilen Son Tüketim Tarihi: Eylül 2024
Aroma: Yoğun meyvemsi, kokusu baskındır
Renk: Yoğun yeşil, yeşil
Sıkım Yöntemi: Kontinu, soğuk sıkım, erken hasat
Bölge: Türkiyenin Seçkin Yerlerinde
İşletme Kayıt No:
Zeytin Çeşidi:

“Dağ İnciri” tadıyla sizleri adeta büyüleyecek.
KURU İNCİRİN FAYDALARI
- Lif açısından zengin olduğu için, kabızlık sorununa iyi gelir.
- Kalsiyum içeriğiyle kemik sağlığını destekler. Aynı zamanda diş sağlığı için de olumlu etkileri vardır.
- Yüksek oranda lif içeren bu meyve, uzun süre tokluk hissi verir. Böylece yeme isteği azalır ve kilo kaybına yardımcı olur. Ancak ölçülü bir şekilde tüketilmelidir.
- Cilt sağlığını desteklediği düşünülmektedir. Antioksidan ve mikro besinler sayesinde, saçları güçlendirir.
- Kuru incir, potasyum bakımından zengindir. Potasyum, tansiyon ve kan basıncını dengeler. Bu sayede kuru incir de yüksek tansiyon riskini azaltabilir.
- Kan basıncını dengelemesinin yanında, kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini de düşürür.
- Cildi besler ve parlaklık verir.
- E vitamini, kumarinleri steroller, tanenler gibi biyoaktif bileşikler bakımından zengindir. Bu sayede kan şekeri kontrolünü sağlayabilir.
- İçeriğindeki antioksidanlar, beyindeki oksidatif hasarı azaltabilir. Ancak daha fazla insan çalışmasına ihtiyaç vardır.
ünlü inciri olan “Dağ İnciri” tadıyla sizleri adeta büyüleyecek.
1.Sınıf Kalite, %100 Doğal ve Yerli Üründür.
İncir bahçelerimizde budama ,çift sürme ve çapalama işlemleri uygulanır. İncir bahçelerimiz yağmur suyu ile beslenmektedir. Hasat sonu yapılan budama işleminden sonra uygun zamanda bir ya da iki kez çift sürme işlemi yapılarak incir ağaçları bir sonraki hasata hazır hale getirilir. İlekleme dönemine gelmeden çapalama işlemleri yapılır incir ağaçlarına.
İncir meyvesi, kabuğunun altında yer alan tatlı bir ete sahiptir. Bu et, ayrıca incirin içindeki küçük çekirdeklerle birlikte yenir. İncir, yüksek lif içeriği sayesinde bölme sistemi yardımcı olur ve aynı zamanda antioksidanlar açısından da zengindir.İncir meyvesi, kabuğunun altında yer alan tatlı bir ete sahiptir. Bu et, ayrıca incirin içindeki küçük çekirdeklerle birlikte yenir. İncir, yüksek lif içeriği sayesinde bölme sistemi yardımcı olur ve aynı zamanda antioksidanlar açısından da zengindir.
KURU İNCİRİ NEREDEN ALIRIM?
Kuru inciri tescilli marka DAĞ İNCİRİ güvencesiyle web sitemizden güvenle temin edebilirsiniz. Çünkü; incirlerimiz yüksek rakımlı bahçelerimizden hasat işlemi yapıldıktan sonra tek tek el ile seçimi yapılarak hiç bir kimyasal işleme maruz kalmadan soğuk hava depolarımızda muhafaza edilir. İlk günkü tazeliğini ve aromasını kaybetmez. İncirin en önemli özelliklerinden biri aromasının iyi olmasıdır. Aroması iyi olan incir DAĞ İNCİRİDİR.
İLEKLEME NEDİR?
İlek , İncir Ağacının erkeğidir.İncirde meyvenin tutup gelişebilmesi için ilek meyvelerindeki çiçek tozlarının ilek arıcığı tarafından incire taşınması gerekir. Bunun gerçekleşebilmesi için erkek ağaçlardaki ilek meyvelerinin dişi incir ağaçlarına asılması işlemine ilekleme denir.Haziran ayında, incir meyveleri iri fındık büyüklüğünde ve parlak bir görünüm kazandığında ileklemeye başlanır.İlek meyveleri ilek fileleri içerisinde ağaçlara toplama kolaylığı nedeni ile tel kancalar vasıtasıyla asılır.İncir ağaçlarının döllenmesi tamamlandıktan sonra ağaçlara asılan ilekler toplanır ve imha edilir.
HASAT İŞLEMİ
Hakiki Aydın Dağ İncirine giden yolculuk başlıyor.
Nazilli köylerinde yetişen incirlerimiz dağ inciri ve yüksek rakım olduğu için Kuyucak, Buharkent ve Bozdoğan ilçelerine göre yaklaşık 15 gün geç başlar. Bu zaman dilimi Ağutos ayının son günleri ve Eylül ayına tekabül eder. İncirlerimiz tek tek elle toplanır. Yüksek ağaçlarda sırık yardımı kullanılabilir. Tek tek elle toplanan dağ incirlerimiz plastik kovalar ya da yayvan kasalar ile incir sergilerimize taşınır. İncir sergilerinde yaklaşık 2-3 gün ters düz edilerek güneşte kurutması yapılarak kuruma işlemi tamamlanır.
Kuruma işleminin ardından incirlerimizin seçimleri yapılarak soğuk hava depomuzda muhafazası sağlanır.
KURU İNCİRİN FAYDALARI NELERDİR?
- Lif açısından zengin olduğu için, kabızlık sorununa iyi gelir.
- Kalsiyum içeriğiyle kemik sağlığını destekler. Aynı zamanda diş sağlığı için de olumlu etkileri vardır.
- Yüksek oranda lif içeren bu meyve, uzun süre tokluk hissi verir. Böylece yeme isteği azalır ve kilo kaybına yardımcı olur. Ancak ölçülü bir şekilde tüketilmelidir.
- Cilt sağlığını desteklediği düşünülmektedir. Antioksidan ve mikro besinler sayesinde, saçları güçlendirir.
- Kuru incir, potasyum bakımından zengindir. Potasyum, tansiyon ve kan basıncını dengeler. Bu sayede kuru incir de yüksek tansiyon riskini azaltabilir.
- Kan basıncını dengelemesinin yanında, kalp ve damar hastalıklarına yakalanma riskini de düşürür.
- Cildi besler ve parlaklık verir.
- E vitamini, kumarinleri steroller, tanenler gibi biyoaktif bileşikler bakımından zengindir. Bu sayede kan şekeri kontrolünü sağlayabilir.
- İçeriğindeki antioksidanlar, beyindeki oksidatif hasarı azaltabilir. Ancak daha fazla insan çalışmasına ihtiyaç vardır.

- Zeytinlerin ekim-kasım aylarında, henüz yeşilken toplanmasıyla elde edilen %100 natürel sızma zeytinyağıdır.
- 2022-2023 hasat yılına aittir.
- Zeytinlerin zedelenmeden elle ve dal sarsıcılarla, zarar görmeden titizlikle toplanıp, aynı gün içinde sıkılmasıyla elde edilmiştir.
- Fenolik bileşikler açısından zengin, aroma ve koku bakımından nefaseti yüksek zeytinyağıdır.
- Yüksek oranda polifenol ve antioksidan içermesi sebebiyle çiğ olarak tüketilmesi tavsiye edilir.
- Soğuk sıkım yöntemiyle maksimum 24°C sıcaklıkta üretilmiştir.
- Soğukta donabilir. Çözüldükten sonra kalitesi değişmez.
- Serbest yağ asitliği değeri maksimum %0,5’dir.

- Zeytinlerin ekim-kasım aylarında, henüz yeşilken toplanmasıyla elde edilen %100 natürel sızma zeytinyağıdır.
- 2022-2023 hasat yılına aittir.
- Zeytinlerin zedelenmeden elle ve dal sarsıcılarla, zarar görmeden titizlikle toplanıp, aynı gün içinde sıkılmasıyla elde edilmiştir.
- Fenolik bileşikler açısından zengin, aroma ve koku bakımından nefaseti yüksek zeytinyağıdır.
- Yüksek oranda polifenol ve antioksidan içermesi sebebiyle çiğ olarak tüketilmesi tavsiye edilir.
- Soğuk sıkım yöntemiyle maksimum 24°C sıcaklıkta üretilmiştir.
- Soğukta donabilir. Çözüldükten sonra kalitesi değişmez.
- Serbest yağ asitliği değeri maksimum %0,5’dir.
Son Gönderilenler/ Yeni Ürünler
Yeni Gelen Ürünler / Yeni Haberler
Sofralarımızın vazgeçilmezi, yemeklerimizin lezzetine lezzet katan zeytinyağı mutfakların olmazsa olmazıdır. Lezzetli ve nitelikli pek çok yemeğin sırrı aslında doğal ve yerinde kullanılmış zeytinyağı ile mümkün oluyor. Peki bu lezzeti daha da arttırmanın bir yolu var mı diyorsanız sizler için düzenlediğimiz bu ipuçlarını mutlaka okumalısınız! Üreticisinden başlayarak bir yolculuğa çıkan ve bu süreçte doğal halinin en […]
Merhaba, Bu sayfamızı siz tüketicilerimizi online veya perakende satış noktalarında sofralık zeytin alışverişi yaparken nelere dikkat etmeniz gerekebileceği hakkında bilgilendirmek için düzenledik. Bu bilgiler size a. Ürün kalitesi b. Fiyat karşılaştırması Hususlarında farkındalığınızın artmasına yardımcı olacaktır. Buradaki konular dışında ek sorularınız olursa mail yolu ile bize ulaşabilirsiniz. 1- Kalibre (İrilik) Zeytin alırken mutlaka ürünün kalibresine yani zeytinin iriliğine […]
Bülten Listemize kayıt Olun
…ilk Alışverişinizde indirimli kazanın